AKTUÁLIS
Itt add meg az alcímet

Mindazokért, kiket nem láttunk már régen,Akik velünk együtt ünnepelnek az égben,Kiknek őrizgetjük szellemét,Mindazokért egy-egy gyertya égjen.

Véglegessé vált, hogy 2019. január 26.-án Dunakeszi és Mogyoród ad otthont a Bánka-Rakaczki Emléktornának, melyet immár negyedik alkalommal szervez meg közösen az Újpest 1885 Szurkolói Klub és az amigeleken.hu.

Schuman Peti ( Sün) ma közös összefogásból ( Szigeti Bandi, Fekete Laci és Bánka Kristóf Alapítvány ) hozzá jutott egy okos telefonhoz. Így legalább egy kicsit közelebb kerül hozzá a kinti világ... Már négy éve a kórházakat járja, néhány hete egy újpesti otthonban kapott helyet.

Már hetekkel ezelőtt elkezdődött a 4. Bánka-Rakaczki emléktorna szervezése. A diósgyőri társakkal augusztusban lezajlott egyeztetés során el lettek osztva a feladatok, így ránk hárult a helyszín felkutatása és az egyeztetések lebonyolítása. Mára kijelenthető, hogy a rendező város kiléte 99%-ban megvan, néhány apró részlet tisztázása maradt csak...

Nagyon nehéz bármit is mondani, egy ilyen szörnyű tragédia hallatán. Újpest újfent elvesztett egy "családtagot ". Ígéretes tehetség volt, nagy jövőt jósoltak neki. Erik, számodra sohasem szűnik meg a foci, hisz mindörökké veled lesz imádott sportod, a labdarúgás. Égi csapatban is meg fogod találni a helyedet a már fent lévők között. Szeretni fognak...